Logo

Hovedkål - Brassica oleracea

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hovedkål - Brassica oleracea

Hovedkål er en fællesbetegnelse for de former af kål, hvis blade er tæt sam­mensluttede og danner et fast hoved omkring en kødfuld stængel. Hovedkål er vitaminrig og især i vintersæsonen et vigtigt næringsmiddel.

 

Følgende kål hører til hovedkålene: Hvidkål, rød­kål, savoykål og spidskål (se disse artikler).

 

Rødkål og andre hoved kål hører til køkkenhavens nemmeste urter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her