Ordet Campanula kommer fra latin. Det betyder lille klokke og hentyder til den form, som mange blomster inden for klokkefamilien har.
Den hvide form af Campanula isophylla kaldes betlehemsstjerne. Den blå type hedder rivieraklokke .
Sorter: Campanula isophylla har hængende stængler. Bladene er 3-4 cm store, stilkede og runde eller hjerteformede. 'Alba' har hvide blomster og kaldes betlehemsstjerne. 'Mayi' har blå blomster, der er større end hos 'Alba', ligesom bladene er større og dunhårede. Denne form kaldes rivieraklokke.
Kultur: Planterne gror i enhver pottejord, men kræver en lys, luftig og ikke for varm plads. De tåler ikke træk og må beskyttes mod direkte sol. Hvis man daglig fjerner de afblomstrede blomster, forlænger man blomstringsperioden betydeligt. Om sommeren kan planterne stå udenfor, når de anbringes på en beskyttet plads. Stænglerne knækker let, og der kommer en ugiftig mælkesaft til syne. Om efteråret kan planterne beskæres, og eventuelt kan de pottes op i en større potte. Om vinteren er det bedst med en lys plads og en temperatur på 6-8°C; i marts kan man begynde at hæve temperaturen. I vækst- og blomstringsperioden tilføres næring en gang om ugen, og jorden holdes jævnt fugtig, ligesom planterne jævnlig oversprøjtes. Om vinteren gives mindre vand og næring.
Formering: Ved ompotningen om efteråret kan planterne deles, så man på denne måde formerer planterne, eller man kan om foråret stikke 1-10 cm lange stængelstykker i en potte med luftig jord.
Sygdomme og skadedyr: Hvis bladene bliver gule, kan det have mange forskellige årsager såsom for tør jord, næringsmangel, for megen sol eller for mørk en plads. Planterne kan også angribes af svampesygdomme, fx meldug, og skadedyr, fx spindemider. Meldug og spindemider bekæmpes med henholdsvis et svampe- og et skadedyrsbekæmpelsesmiddel.